By March 19, 2018 0 Comments Read More →

Testimoni Produk YOUTH Shaklee Skincare

YOUTH Shaklee Skincare adalah produk skincare yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury.

YOUTH Shaklee Skincare adalah produk INOVASI yang menggantikan skincare Nutriwhite & Enfuselle yang dijual oleh Shaklee sebelum ini. Setiap item dalam Set YOUTH Shaklee mengandungi bahan aktif YOUTH Complex, yang mana ia memberi kesan ke atas jerawat, jeragat dan parut seawal 7 hari penggunaannya.YOUTH Shaklee Skincare

Hasil daripada menghadiri sesi esklusif  dan intensif bersama Saintis Shaklee yang mengetuai kajian dan penghasilan (R&D) YOUTH Shaklee Skincare selama 2 hari, alhamdulillah Shiemz dilatih dan diberi penerangan detail tentang penggunaan YOUTH Shaklee.

Secara tidak langsung Shiemz antara pengedar YOUTH Shaklee Skincare yang terlatih, yang mana sebelum ini Shiemz kurang ilmu dalam penggunaan Set Produk YOUTH ini. Tetapi selepas menghadiri sesi esklusif dan intensif tersebut, Alhamdulillah Shiemz jelas dan yakin bahawa Produk YOUTH adalah skincare terbaik dan selamat digunakan.

Kalau sebelum ini kita mendengar banyak produk yang dikeluarkan di pasaran yang claim produk tersebut adalah organik, natural dan selamat. Walaubagaimanapun ia belum tentu berkesan dan tiada bukti klinikal di dalam penghasilan produk tersebut. Jadi Shaklee telah menghasilkan YOUTH Shaklee Skincare yang 100% dihasilkan daripada tumbuhan semulajadi dan diuji benar-benar berkesan bagi mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, kedut, pori-pori dan kusam.

Harga YOUTH Shaklee

Selama 8 tahun Shaklee membuat kajian klinikal bagi menghasilkan YOUTH Shaklee Anti Aging Skincare Regimen yang dikaji oleh pakar saintis dan beautician Shaklee. Jadi apa yang perlu kita curigai dengan adanya YOUTH Shaklee Skincare. CEO Shaklee, Mr Roger Barnett sangat berpuas hati dengan formula penghasilan yang terdiri daripada 100% bebas racun, 100% bahan semulajadi dan juga 100% dari tumbuhan.

Selepas YOUTH Shaklee Skincare dilancarkan di Malaysia, alhamdulillah Produk YOUTH menerima banyak FEEDBANCK POSITIVE dari pengguna produk YOUTH  yang terdiri daripada orang Asia (Malaysia). Mereka memberi REVIEW dan TESTIMONI selepas penggunaan  Produk YOUTH. Antaranya ialah :

  • memudarkan jeragat bertompok seawal 21 hari penggunaan
  • mengeringkan jerawat batu dan jerawat bernanah seawal 7 hari penggunaan
  • mengurangkan kedutan di mata dan tepi bibir seawal 21 hari
  • mengurangkan parut berlubang akibat jerawat seawal 7 hari penggunaan.

YOUTH Shaklee Skincare

YOUTH Shaklee Skincare

YOUTH Shaklee Skincare YOUTH Shaklee Skincare

YOUTH Shaklee Skincare

Masih ragu-ragu dengan Produk YOUTH Shaklee? Tak perlu risau. YOUTH Shaklee Skincare diformulasikan juga untuk semua jenis kulit orang Asia yang peringkat umur 20-90 tahun, lelaki atau wanita, tua atau muda boleh menggunakan Produk YOUTH nie. Setiap item di dalam Produk YOUTH Shaklee ini bersinergi dan gabungan yang bagus bagi memberikan hasil yang terbaik pada kulit.

Jadi gunakanlah Set Rangkaian YOUTH Shaklee Skincare lengkap secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Lebih lama anda gunakan maka ia lebih baik. Bagi anda yang ingin dapatkan Produk YOUTH Shaklee Skincare dengan harga lebih jimat, boleh hubungi Shiemz dengan kadar segera.

Shiemz mengalu-alukan kepada anda semua untuk order sebarang produk Shaklee dengan Shiemz secara online melalui Whatsapp di bawah. Order now!

Harga YOUTH Shaklee Whatsapp

Link berkaitan :

Posted in: shaklee, YOUTH SHAKLEE

About the Author:

Post a Comment