By October 4, 2016 1 Comments Read More →

IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, THEN TRY ILLNESS

 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

 
. 
Shiemz doakan anda kurus dan sihat.. Hari nie Shiemz nak share testimoni dari sorang kakak bekas peserta NECK Batch 16 dan 18.

 .

Alhamdulillah bersyukur sangat dapat membantu peserta² dlm Program Now Everyone Can Kurus. Ada diantara para peserta yang mempunya sakit darah tinggi, slipdisc, injured lutut dan sebagai berjaya menurunkan berat badan malah ada diantara mereka hilang penyakit yang dihadapi.

 .

Kita kena ingat, MERAWAT LEBIH BAIK MENGUBATI. Sebelum melarat baiklah kita mengubati dan mengatasinya terlebih dahulu. Jangan tunggu sakit baru nak mencari penyelesaian. Ketika itu kalau masih sempat dirawat okla lagi, kalau tak sempat? Tepuk dada tanya iman.
.
IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, THEN TRY ILLNESS. Diucapkan tahniah buat Sis Zurina kerana diberi kesembuhan dari penyakit beliau. Semuanya atas Izin ALLAH SWT. Yang penting, beliau dah berusaha ke arah yang lebih sihat. Alhamdulillah.
.
Tapi kita yang yang masih BERTANGGUH nie macamana? Nak tunggu sampai sakit datang, baru nak berubah? In sha Allah once kita ubah gaya hidup kita kepada yang lebih sihat, kurus tu akan datang kemudian. KURUS IS BONUS!
.
Pemakanan zaman sekarang bukan macam dulu. Pemakanan zaman sekarang nie dengan Pak Aji, dengan perencah, minyak dan macam-macam lagi dengan sajian yang pelbagai. Tak termakan kita dibuatnya. Ada sahaja musim makan itu dan ini. Sebab itu, dalam Program NECK kami cadangkan peserta untuk masak sendiri. Itu yang lebih baik. Kita boleh sukat garam, gula, minyak yang kita nak makan supaya tidak keterlaluan.
.
Alhamdulillah ilmu yang diberikan di dalam Program NECK, berjaya mengubah ramai orang untuk kurus dan sihat. Dengan menyertai Program NECK, ia adalah titik tolak permulaan untuk anda melangkah kehidupan yang lebih baik. Semua terpulang pada diri anda masing-masing. 
.
Betul ke betul? Jadi, Shiemz doakan anda pembaca blog Shiemz sentiasa sihat dan dijauhi dari pelbagai penyakit. Sekiranya anda ingin mnyertai Program NECK ini boleh menghubungi Shiemz dengan kadar segera. Shiemz akan membantu anda.
.
Wallahualam.

About the Author:

1 Comment on "IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, THEN TRY ILLNESS"

Trackback | Comments RSS Feed

Post a Comment