testimonineck

Kurus Dan Sihat Selepas Turun Berat Badan 18 Kg

Kurus Dan Sihat Selepas Turun Berat Badan 18 Kg

Pada mulanya tiada usaha dan sikap ambil mudah terhadap kenaikan berat badan ketika usia menginjak 34 tahun mengundang masalah kesihatan seperti tekanan darah tinggi dan bengkak hati. Gara-gara kenaikan berat badan sikit demi sedikit dari 65 kg ke 85 kg selama 10 tahun selepas perkahwinan, seorang bekas peserta Program Now Everyone Can Kurus Batch 3 yang dikenali […]

By November 5, 2016 2 Comments Read More →
Bila kurus, tersubur pula

Bila kurus, tersubur pula

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Shiemz doakan semoga kalian yang membaca blog Shiemz dirahmati Allah SWT hendaknya.    Well, hari nie nak story dengan korang satu BERITA GEMBIRA yang Shiemz baru je terima semalam dari salah seorang bekas peserta Program Now Everyone Can Kurus (NECK) yang berjaya menurunkan berat badan dan […]

By October 17, 2016 0 Comments Read More →
IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, THEN TRY ILLNESS

IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, THEN TRY ILLNESS

 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ   .  Shiemz doakan anda kurus dan sihat.. Hari nie Shiemz nak share testimoni dari sorang kakak bekas peserta NECK Batch 16 dan 18.  . Alhamdulillah bersyukur sangat dapat membantu peserta² dlm Program Now Everyone Can Kurus. Ada diantara para peserta yang mempunya sakit darah tinggi, […]

By October 4, 2016 1 Comments Read More →
MANA SATU KAKAK, MANA SATU ADIK

MANA SATU KAKAK, MANA SATU ADIK

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . Mana satu kakak? Mana satu adik? Haha… Sebenarnya mereka berdua nie bukan kakak dan adik tetapi IBU DAN ANAK. Haha.. . Caye ke caye? . Bila mommy dah slim, anak pun terpaksa slim skali. Amacam, best kan? Kalau mereka ke mana², orang ingat mereka nie […]

By September 7, 2016 0 Comments Read More →
JANGAN SALAHKAN PROGRAM NECK

JANGAN SALAHKAN PROGRAM NECK

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Jangan salahkan Program NECK kalau seluar anda terlondeh Jangan salahkan Program NECK kalau baju anda longgar Jangan salahkan Program NECK kalau anda semakin slim . Inilah rungutan yg selalu kami terima dari peserta. Kami sebagai crew tak boleh buat ape. Anda yg join Program NECK. . Kami […]

By September 6, 2016 0 Comments Read More →
KURUS, SIHAT, LEBIH MUDA

KURUS, SIHAT, LEBIH MUDA

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Ini angah yg berusia 24 tahun. Bila dah kurus, badan semakin sihat malah nampak lebih muda! . Nak cerita lebih pun, bukti dah ada. Beliau dah bertindak dan hasil dah ada. . Anda tak perlu percaya dengan apa yang anda lihat. Anda join je Program NECK nie. […]

By September 5, 2016 0 Comments Read More →
Preggy setelah turun berat 11 kg

Preggy setelah turun berat 11 kg

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Shiemz doakan anda yg menjenguk ke blog Shiemz, dirahmati Allah SWT hendaknya. Hari nie nak story sket tentang kawan lama Shiemz dah preggy selepas berjaya menurunkan berat badan dari 81.2 kg ke 70 kg. Alhamdulillah!!! Tahniah Sarah!! Happynyer bila tgk kawan² happy. Yelakan, 2 tahun lebih menunggu. […]

By May 25, 2016 0 Comments Read More →