shaklee

Produk Timbang Kati atau Rebranding Produk

Produk Timbang Kati atau Rebranding Produk

Produk timbang kati yang dikeluarkan oleh pengilang sangat banyak tumbuh bagaikan cendawan. Sebab itu ramai wanita diluar sana ingin menjadi founder produk skincare tanpa memikirkan atau menyelidik bahan yang dikeluarkan oleh pengilang produk kecantikan. Sebenarnya produk-produk timbang kati yang banyak yang dikeluarkan di Malaysia kebanyakkan skincare ‘Rebrand’ atau penjenamaan semula produk. Jadi siapa pun boleh […]

By March 27, 2018 0 Comments Read More →
Kesan Sampingan YOUTH Shaklee Skincare

Kesan Sampingan YOUTH Shaklee Skincare

Kesan Sampingan YOUTH Shaklee Skincare ke atas kulit pengguna. Apakah kesannya? Ramai yang telah mula mendapat Kesan Sampingan YOUTH Shaklee.  Antara feedback kesan sampingan selepas penggunaan produk ini ialah tampil dengan yakin dan selamat bilamana kulit wajah semakin berseri-seri, tidak kusam, tiada pori dan tiada lagi masalah blackhead/whitehead. Janji Shaklee adalah penjagaan kulit YOUTH bukan […]

By March 27, 2018 0 Comments Read More →
Testimoni Produk YOUTH Shaklee Skincare

Testimoni Produk YOUTH Shaklee Skincare

YOUTH Shaklee Skincare adalah produk skincare yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. YOUTH Shaklee Skincare adalah produk INOVASI yang menggantikan skincare Nutriwhite & Enfuselle yang dijual oleh Shaklee sebelum ini. Setiap item dalam Set YOUTH Shaklee mengandungi bahan aktif YOUTH Complex, yang mana ia memberi kesan ke atas jerawat, […]

By March 19, 2018 0 Comments Read More →
Harga YOUTH Shaklee Skincare dan Review 2018

Harga YOUTH Shaklee Skincare dan Review 2018

Harga YOUTH Shaklee adalah sangat berbaloi kerana product skincare YOUTH Shaklee ini 100% bebas daripada bahan kimia seperti ‘paraben/merkuri’. YOUTH Shaklee Launching MARCH 2018 ini dan since YOUTH Shaklee tengah hot and spicy di pasaran sekarang, makanya ramai yang tertanya-tanya berapa sebenarnya harga YOUTH Shaklee dan nak lihat review pengguna yang mengambil YOUTH Shaklee sebagai […]

By March 1, 2018 0 Comments Read More →
5 Bahan Utama Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee

5 Bahan Utama Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee

Sekiranya anda sedang google rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee, anda adalah seorang pengguna yang bijak! Sebenarnya memilih skincare yang tepat memang susah, memandangkan banyak skincare yang tumbuh bagaikan cendawan sekarang nie kan. Dalam 1 kilang, boleh producekan banyak produk skincare di pasaran. Jadi sebelum kita membuat pemilihan skincare yang sesuai dengan jenis kulit muka, apa […]

By February 16, 2018 0 Comments Read More →
Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee Tahu tak korang, tahun lepas Shaklee hentikan jualan produk rangkaian penjagaan kulit (skincare) NUTRIWHITE dan ENFUSELLE? Tahu Tak? Dihentikan bukan disebabkan produk rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee tak bagus tetapi sebenarnya Shaklee telah menghasilkan REVOLUSI BARU khas untuk rangkaian penjagaan kulit (skincare) Shaklee yang lebih POWER! Tahu tak […]

By February 7, 2018 0 Comments Read More →
Proses Ketika Ujian Pap Smear “Sakitnya!”

Proses Ketika Ujian Pap Smear “Sakitnya!”

  Proses Ketika Ujian Pap Smear “Sakitnya!”, itu yang membuatkan kita sebagai wanita akan rasa berdebar kan? Sebenarnya tak sakit pun. Seriously, tak sakit. Shiemz dah lakukan 3 kali Ujian Pap Smear sebelum ini. Alhamdulillah. Memandangkan Shiemz sudah 10 bulan lepas bersalin, memang plan nak buat ujian Pap Smear ni. Kalau check up dekat Klinik […]

By February 6, 2018 0 Comments Read More →
Fungsi dan manfaat CoQ-TROLL Plus kepada tubuh badan

Fungsi dan manfaat CoQ-TROLL Plus kepada tubuh badan

Apakah kebaikan dan fungsi produk terbaru Shaklee iaitu CoQ-TROLL Plus kepada tubuh badan kita. Mari kita selidik. Adakah anda tergolong dalam golongan mereka yang disebut di bawah? Rasa lemah dan tidak bermaya setiap hari Kulit kusam dan tidak berseri Mudah semput dan letih melakukan aktiviti seharian Penjagaan pemakanan yang tidak seimbang Mudah mendapat demam dan selesema Kualiti […]

By January 22, 2018 0 Comments Read More →
4 Fakta Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

4 Fakta Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

Hari ini berkesempatan nak berkongsi dengan korang semua berkaitan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee, memandangkan bulan ini ada promosi Minyak Ikan Omega Guard Shaklee kan. Sebelum tu, Assalammualaikum WBT dan salam sejahtera. Tidak dinafikan product minyak ikan terlalu banyak di pasaran yang boleh diibaratkan seperti cendawan yang tubuh merata-rata. Terlalu banyak sehinggakan ramai juga yang […]

By January 5, 2018 0 Comments Read More →
Review Set Menyusu Shaklee Terbaik

Review Set Menyusu Shaklee Terbaik

Review Set Menyusu Shaklee Hari ini Shiemz nak berkongsi dengan anda beberapa review sebenar tentang Set Menyusu Shaklee dan pengalaman Shiemz sendiri mengamalkan Set Menyusu Shaklee sejak 6 tahun yang lepas. Bagi anda yang mengalami masalah dalam penyusuan susu ibu, inilah cara terbaik untuk membantu. IKHTIAR adalah jalan yang terbaik. “Para ibu bendaklah menyusukan anak-anaknya selama dua tabun […]

By September 14, 2017 0 Comments Read More →