By September 3, 2018 0 Comments Read More →

Grand Seminar – Jumpstart to Master Coordinator

Semalam bermula Grand Seminar – Jumpstart to Master Coordinator.

Grand Seminar

Settled Grand Seminar in Putrajaya semalam!

Event gabungan 5 Master Coordinators in #LATFamily. Event yang penuh aura positive, knowledge & success sharing dari great leaders.

Lepas ni Shiemz cuba balik dan apply ilmu yang dapat. Nak berjaya dalam bisnes, DUPLICATE apa yang orang dah berjaya buat, dan buat lebih baik dari mereka. Memang terasa aura positif bila datang ke seminar macam ni. Rasa geram, rasa semangat nak lebih maju lagi.

Grand Seminar Grand Seminar Grand Seminar

Nie semua peserta ada sesi uji kesihatan dari nutritionist Shaklee.

Grand Seminar Grand Seminar

Shiemz bersama dengan Master Maria dan semua leader under MFMS.

Grand Seminar

Dalam kelas Master Laila…

Grand Seminar Grand SeminarMakan snacky  nie potpuck, tapi utk lunch pihak urusetia order nasi putih ayam masak paprik

Grand Seminar
Grand SeminarBersama dengan Master Atiera yg baru je naik rank sebagai Master Coordinator. So, kami meraikan beliau pada Grand Seminar semalam. Sangat meriah ditambah dengan sesi sharing dari beliau.

Grand Seminar

Grand SeminarShiemz bersama sahabat perjuangan dalam seminar semalam.

Grand Seminar

Grand Seminar

Seramai 150 orang lebih yang menyertai Grand Seminar semalam. Alhamdulillah… meriah….

Jadi bukan senang kita nak berjaya tanpa semangat dan aura positif orang sekeliling yang dah berjaya terutamanya dalam Shaklee. Alhamdulillah Shiemz berada dalam kalangan mereka yang berjaya. Sentiasa disuap dengan aura, nasihat dan input-input positif yang sentiasa membuka minda dan jiwa agar momentum dalam perniagaan

So pilihlah bisnes yang dah ada PROVEN MENTOR dan PROVEN SUCCESS SYSTEM.

So korang yang nak join Shiemz dan berjaya bersama-sama dengan Shiemz, boleh contact Shiemz laju-laju okeh. Boleh klik sini ==> Jana Income Mudah

sahur ibu menyusu

#ProjekBuatDuitMFMS
#TheMostFantasticMillionairesInShaklee

 

Posted in: Uncategorized

About the Author:

Post a Comment