By March 2, 2018 0 Comments Read More →

Cara Jana Income Dengan Business Shaklee

Shiemz bermula dengan Shaklee pada 2011 tetapi bergiat aktif di dalam  men jana income dengan business Shaklee pada 2016.
Lama kan.. Ruginya tak buat betul-betul dulu.

Kenapa Shaklee? Sebab Shiemz melihat ramai rakan-rakan yang berjaya jana income dengan business Shaklee hingga mereka bergelar jutawan dan happy dapat melancong ke luar negara dengan menjalankan busines tanpa terikat dengan masa dan keadaan.

Cara Jana Income Shaklee

Selama 3 tahun berkerja keras jana income dengan business Shaklee. Memberi fokus yang tinggi dengan memberi inspirasi kepada orang lain tentang kesihatan dan juga kecantikan dengan produk Shaklee, alhamdulillah Shiemz dapat income sehingga 4 angka setiap bulan. Walaupun berkerja, Shiemz jana income dengan Business Shaklee dapat menambah tahap kehidupan yang lebih baik. Shiem membantu downline di bawah Shiemz agar mereka juga dapat menikmati kehidupan yang lebih baik dari segi kebebasan masa dan kewangan. Tidak terikat dengan pekerjaan tetap semata-mata.

Di sini Shiemz nak berkongsi dengan anda tips atau cara bagaimana Shiemz jana income dengan Business Shaklee. Semoga anda yang di luar sana yang berminat untuk jana income secara online dapat direalisasikan. In sha Allah.

PILIH BUSINESS YANG FLEXIBLE

Shiemz suka jana income dengan Business Shaklee kerana Shiemz tidak suka terikat dengan masa dan keadaan terutamanya Shiemz yang mempunyai 4 orang anak. Dengan Business Shaklee, Shiemz tak perlu ke kelas dengan paksaan. Hanya dengan sistem ONLINE sahaja Shiemz dapat mengikuti ilmu dalam business Shaklee, ilmu nutrisi dan ilmu kesihatan/kecantikan. Semuanya dengan penggunaan telefon pintar melalui TELEGRAM/WHATSAPP application. Hanya di hujung jari sahaja. Mudahkan jana income dengan Business Shaklee?

Jana Income dengan Business Shaklee telegram

Shiemz buat poster, copy writing, baca info nutrisi dan mengikuti kelas secara ONLINE dengan mudah sahaja ketika sedang menonton TV, melayan anak-anak, anak-anak sedang tidur pendek kata semua yang buat ‘sambil-sambil’ sahaja. Kadang-kadang closed deal dengan customer dalam tandas je. Ha.. punyalah flexible business Shaklee nie kan.

Yang paling best, dengan update blog je pun dapat jana income dengan Business Shaklee. Pendek kata, kalau kita ONLINEkan diri kita BUSINESS kita akan terONLINE dengan sendirinya. Amacam?

SISTEM DROPSHIP

Jana Income dengan Business Shaklee, modal serendah RM69 sahaja. Dalam business Shaklee, kita menggunakan sistem dropship ONLINE. Pesanan setiap order dibuat secara ONLINE website iaitu Shaklee2u. Di mana anda tak perlu menyimpan stock pun dan setiap order customer yang datang dari jauh pun akan dihantar betul-betul depan rumah. Semua penghantar Shaklee yang akan uruskan melalui sistem penghantaran pos (poslaju/Gdex/CityLink). Senang kan?

Jana Income dengan Business Shaklee

BONUS LUMAYAN & PELUANG MELANCONG

Biasanya business dropship, akan mendapat keuntungan daripada untung runcit sahaja tetapi tidak Jana Income Dengan Business Shaklee. Anda akan mendapat keuntungan daripada runcit dan juga menerima komisen daripada jualan anda selama sebulan.

 Jana Income Dengan Business Shaklee Bonus

Dan paling best bila anda Jana Income Dengan Business Shaklee, anda akan dapat untung runcit dan komisyen malah anda juga akan mendapat bonus kereta dan juga dapat trip percuma 5 bintang tajaan Shaklee. Alhamdulillah pada 2015, Shiemz diberi peluang mendapat Tajaan Shaklee Percutian 5 bintang bernilai RM10k ke Bangkok selama 5 hari 4 malam. Bestnya tidak terkata. Selama 5h4m tu just bawa duit poket untuk shopping jer, yang lain semua Shaklee sediakan. Amacam..Best?

Jana Income Dengan Business Shaklee Travel

Jana Income Dengan Business Shaklee

TAMBAH ILMU

Tambah ilmu nutrisi tanpa paksaan. Shaklee akan buat sentiasa buat class Health and Wellness Talk di branch serata negeri. So, jangan risau kalau kita tak cukup ilmu nutrisi, hadir ke kelas je. Begitu juga dengan kelas ilmu bagaimana  Jana Income Dengan Business Shaklee. Ramai Masters Shaklee buat kelas. Bagi yang ada anak ramai, memang boleh bawa anak-anak ke kelas. Shiemz selalu je bawa anak sebab masih breastfeeding. Tiada had untuk sedut ilmu kan?

 Jana Income Dengan Business Shaklee kelas

Kalau kita nak berjaya, jangan tunggu suap baru kita nak telan. Kita kena mencari dan sedut ilmu itu sendiri kadang-kadang. Kalau tidak, kita yang rugi. kata nak berjaya kan. In sha Allah…

STAR ACHIEVER AWARD 2015

Pada 7 Jun 2015, Shiemz dijemput hadir untuk mendapat Star Achiever Award 2015 di atas kejayaan Effective Leader (Supervisor) sepanjang tahun 2014/2015. Alhamdulillah.. Merasa naik pentas bersama suami ketika itu. Bukan semua layak menerima anuegarh tersebut, hanya effective leader sahaja tau.
Jana Income Dengan Business ShakleeSo, tiada yang mustahil kan.. Anda buat anda dapat. In sha Allah sentiasa berusaha untuk berjaya dalam Shaklee. Man jadda wa jadda. Kenangan manis yang sukar dilupakan.

Ingin memulakan bisness online partime/fulltime hanya dari rumah sahaja? Izinkan Shiemz membantu anda. Nak Berjaya, tak boleh berseorangan. Kan elok kita buat secara berjemaah?
Sekiranya anda ingin menyertai Shiemz untuk Jana Income dengan Business Shaklee, apa yang anda akan dapat ialah :

  1. Shaklee Member Kits
  2. Panduan Produk
  3. Panduan Perniagaan
  4. Senarai Harga
  5. Access ke Secret Group Bisnes Team Shiemz
  6. Free gift dari Shiemz (*Tertakluk kepada tawaran setiap bulan)

 

Jom sertai Shiemz segera!

Shiemz | Shiemz.com | 0126060940

Jana Income Dengan Business Shaklee

Related Post

Posted in: Jana Income

About the Author:

Post a Comment