By February 7, 2018 0 Comments Read More →

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Tahu tak korang, tahun lepas Shaklee hentikan jualan produk rangkaian penjagaan kulit (skincare) NUTRIWHITE dan ENFUSELLE? Tahu Tak?

Dihentikan bukan disebabkan produk rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee tak bagus tetapi sebenarnya Shaklee telah menghasilkan REVOLUSI BARU khas untuk rangkaian penjagaan kulit (skincare) Shaklee yang lebih POWER! Tahu tak apa produk baru tu? Produk baru tu ialah rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee yang bertemakan ‘LOOK YOUNGER LONGER’.

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee berasaskan teknologi NANO. Tahukah apa itu teknologi NANO? Teknologi NANO adalah teknologi yang mampu meningkatkan kadar serapan kulit dengan lebih cepat dan serapan tahap maksimum hingga ke akarnya serta mampu melambatkan penuaan kulit. Rangkaian Penjagaan Kulit (Skincare) YOUTH Shaklee juga mampu menumbuhkan sel kulit baru supaya kulit wajah kita tampak lebih muda dan jelita berbanding usia sebenar kita.

100%
wanita telah dibuktikan
secara klinikal memiliki kulit
yang kelihatan lebih muda

Korang boleh buat ujian kulit tau kat HQ dan branch Shaklee selepas nie. Boleh tahu berapa usia sebenar kulit wajah kita. Amacam, best kan? Tapi JAMINAN 100% KEBERKESANAN ke atas kulit wajah hanya pada mereka yang yang menggunakan Rangkaian Penjagaan Kulit (Skincare) YOUTH Shaklee secara KONSISTEN SAHAJA yea! Yang tidak konsisten, for sure hasilnya tidak seperti yang diharapkan.

RANGKAIAN PENJAGAAN KULIT (SKINCARE) YOUTH SHAKLEE DIUJI SECARA KLINIKAL

Jangan risau dengan produk Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee sebab ia dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Semua kajian yang dibuat, mengukur kadar Indeks Usia Kulit dengan data yang berasaskan FAKTA. Antara kajian yang dibuat ke atas kulit wajah ialah :

  • kedutan kulit
  • Saiz pori
  • tona kulit
  • keanjalan
  • tekstur kulit
  • hiperpigmentasi
  • Seri kulit dan
  • kekenduran

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Shiemz boleh katakan bahawa Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee adalah produk yang sangat berkualiti dan berkesan dari produk-produk lain di luar sana kerana ia telah diuji sendiri oleh ahli dermatologi (pakar kulit) dan ahli oftalmologi (pakar mata) dari Shaklee sendiri. Produk-produk YOUTH Shaklee juga terbukti 100% vegan, hipoalergenik (tidak menimbulkan alahan) dan juga non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori).

Hasil kajian
2/3
daripada wanita
telah mengubah usia
kulit mereka kepada
SEDEKAD lebih muda

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Bahan-bahan bagi penghasilan rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee ini juga adalah 100% semulajadi tumbuhan botanical, bebas gluten dan semestinya TIDAK DIUJI ke atas haiwan yang mana YOUTH Shaklee diREVOLUSIkan dengan 8 PATEN dan PATEN itu DIPROSES.

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Pengguna yang menggunakan rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee, akan melihat perubahan demi perubahan ke atas kulit menjadi lebih muda dan jelita kerana teknologi canggih yang digunakan bukan sahaja menangani penuaan di permukaan kulit malah ia mampu bertindak pada sel kulit. Ditambah pula dengan pengambilan suplemen Shaklee pada masa yang sama akan menampakkan hasil yang sangat SUPERB! Bersesuaian dengan tema yang digunapakai oleh Shaklee iaitu ‘Long Younger Longer’.

7 JENIS PRODUK DI DALAM SET RANGKAIAN KULIT (SKINCARE) YOUTH SHAKLEE

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Ini  7 jenis produk yang sangat amazing di dalam Rangkaian Penjagaan Kulit (skincare) YOUTH Shaklee iaitu:

  1.     YOUTH® Activating Serum
  2.     YOUTH® Perfecting Skin Toner
  3.     YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  4.     YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  5.     YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  6.     YOUTH® Activating BB Cream
  7.     YOUTH® Radiance C + E

YOUTH® Activating Serum
YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat:

  • bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.
  • mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

YOUTH® Perfecting Skin Toner
YOUTH Toner, kulit anda kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati punca kulit kusam dan bebas dari segala pencemaran persekitaran terutamanya toksin. Ia bantu menjadikan kulit lebih berseri-seri!

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
Melindungi kulit dari sinaran matahari. Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.

Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :

  • pH yang seimbang
  • Bebas sabun
  • Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga
  • mengilatkan kulit
  • menjernihkan kulit
  • menyediakan kulit untuk menghadapi dunia

YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
Krim malam yang dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka sewaktu sedang tidur.

Campuran bahan botani ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kelihatan lebih muda, flawless, dan glowing!

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

YOUTH® Activating Beauty Balm Cream (BBC)
Balm ni ada 5 jenis. Nanti tunggu official announcement dari pihak Shaklee sama ada mereka bawa masuk kelima-lima ataupun tak bawa masuk 1 pun. Apa-apa kena tunggu. Tapi untuk pengetahuan semua, YOUTH BBC ini berfungsi untuk 5 dalam 1 iaitu:

  • Menyeimbangkan
  • Memperbaiki
  • Menghidrat
  • Memelihara
  • Melindungi

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

YOUTH® Radiance C + E
Formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Kenapa anda perlu memilih Rangkaian Penjagaan Kulit (skincare) YOUTH Shaklee sebagai skincare?

Sebagai seorang wanita yang ingin kelihatan cantik dan tampak lebih muda, anda memerlukan produk yang betul-betul berkualiti agar tidak merosakkan kulit wajah anda. Produk tersebut perlulah 100% terdiri daripada tumbuh-tumbuhan botanikal, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten! Bukan produk yang ‘tunjuk-tunjuk’ yang banyak di pasaran sekarang ni. Yang kebanyakkan datang dari kilang dan bahan yang sama cuma yang berbeza adalah packaging dan brand yang berlainan.

Produk YOUTH Shaklee adalah diuji secara klinikal dan pastinya diikhtiraf.

Mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Yang mana Polifenol juga terdapat di dalam Vivix Shaklee?

Amalkan 1 sudu kecil Vivix setiap hari sebagai anti penuaan dan guna pula Rangkaian Penjagaan Kulit (skincare) YOUTH Shaklee secara konsisten untuk baik pulih sel kulit wajah, boleh diumpamakan diri anda dilayan sebagai seorang PUTERI RAJA. Amacam, best ke best?

BERMINAT? Jom dapatkan rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee dengan SEGERA sekiranya anda ingin kelihatan ‘LONG YOUNGER LONGER‘.

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee TESTI

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee TESTI

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee TESTI

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee TESTI

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee TESTI

Carian berkaitan :

Related Post

Posted in: shaklee, YOUTH SHAKLEE

About the Author:

Post a Comment