Archive for February, 2018

5 Bahan Utama Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee

5 Bahan Utama Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee

Sekiranya anda sedang google rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH Shaklee, anda adalah seorang pengguna yang bijak! Sebenarnya memilih skincare yang tepat memang susah, memandangkan banyak skincare yang tumbuh bagaikan cendawan sekarang nie kan. Dalam 1 kilang, boleh producekan banyak produk skincare di pasaran. Jadi sebelum kita membuat pemilihan skincare yang sesuai dengan jenis kulit muka, apa […]

By February 16, 2018 0 Comments Read More →
Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee

rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee Tahu tak korang, tahun lepas Shaklee hentikan jualan produk rangkaian penjagaan kulit (skincare) NUTRIWHITE dan ENFUSELLE? Tahu Tak? Dihentikan bukan disebabkan produk rangkaian penjagaan kulit (skincare) YOUTH Shaklee tak bagus tetapi sebenarnya Shaklee telah menghasilkan REVOLUSI BARU khas untuk rangkaian penjagaan kulit (skincare) Shaklee yang lebih POWER! Tahu tak […]

By February 7, 2018 1 Comments Read More →
Proses Ketika Ujian Pap Smear “Sakitnya!”

Proses Ketika Ujian Pap Smear “Sakitnya!”

  Proses Ketika Ujian Pap Smear “Sakitnya!”, itu yang membuatkan kita sebagai wanita akan rasa berdebar kan? Sebenarnya tak sakit pun. Seriously, tak sakit. Shiemz dah lakukan 3 kali Ujian Pap Smear sebelum ini. Alhamdulillah. Memandangkan Shiemz sudah 10 bulan lepas bersalin, memang plan nak buat ujian Pap Smear ni. Kalau check up dekat Klinik […]

By February 6, 2018 0 Comments Read More →