Archive for January, 2018

Fungsi dan manfaat CoQ-TROLL Plus kepada tubuh badan

Fungsi dan manfaat CoQ-TROLL Plus kepada tubuh badan

Apakah kebaikan dan fungsi produk terbaru Shaklee iaitu CoQ-TROLL Plus kepada tubuh badan kita. Mari kita selidik. Adakah anda tergolong dalam golongan mereka yang disebut di bawah? Rasa lemah dan tidak bermaya setiap hari Kulit kusam dan tidak berseri Mudah semput dan letih melakukan aktiviti seharian Penjagaan pemakanan yang tidak seimbang Mudah mendapat demam dan selesema Kualiti […]

By January 22, 2018 0 Comments Read More →
Aktiviti Hujung Minggu Bersama Keluarga

Aktiviti Hujung Minggu Bersama Keluarga

Assalammualaikum WBT dan salam sejahtera bagi semua pengunjung ke blog Shiemz. Hari ni Shiemz nak story aktiviti hujung minggu bersama suami dan anak-anak baru nie. Baru nak update, kiranya macam throwback la. Hehe.. Sabtu baru nie selalunya kalau Sabtu, suami Shiemz ada aktiviti menganyuh basikal di Putrajaya Challenge Park (CPC), Putrajaya. Tapi memandangkan keadaan pagi […]

By January 18, 2018 0 Comments Read More →
Ear discharge atau cecairan kekuningan dari telinga

Ear discharge atau cecairan kekuningan dari telinga

Assalammualaikum WBT dan good morning untuk semua pengunjung ke Blog Shiemz. Hari nie Shiemz nak share sikit berkaitan masalah ear discharge atau cecairan kekuningan dari telinga anak ke-4 Shiemz baru-baru ini. Macamana boleh jadi ear discharge atau Cecairan kekuningan dari telinga? Dari apa yang Shiemz perhatikan, ear discharge @ cecairan kekuningan dari telinga nie berlaku […]

By January 17, 2018 0 Comments Read More →
4 Fakta Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

4 Fakta Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

Hari ini berkesempatan nak berkongsi dengan korang semua berkaitan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee, memandangkan bulan ini ada promosi Minyak Ikan Omega Guard Shaklee kan. Sebelum tu, Assalammualaikum WBT dan salam sejahtera. Tidak dinafikan product minyak ikan terlalu banyak di pasaran yang boleh diibaratkan seperti cendawan yang tubuh merata-rata. Terlalu banyak sehinggakan ramai juga yang […]

By January 5, 2018 0 Comments Read More →