By November 13, 2016 1 Comments Read More →

Set Kurus Shaklee – Pakar Set Kurus Shaklee Terbaik

Nak kurus dan sihat dengan Set Kurus Shaklee?

Nak kurus dan sihat dengan Set Kurus Shaklee kena tahu cara pemakanan dan guideline yang betul.

Kebanyakkan orang yang mengambil Set Kurus Shaklee, mengadu bahawa mereka menggunakan Set Kurus Shaklee masih tak berjaya menurunkan berat badan. Bila ditanya bagaimana jadual cara pemakanan yang diamalkan mereka, ternyata cara pengambilan yang diambil salah dan tidak kena pada waktunya.

Kalau begitulah caranya, makanlah ‘pil kurus’ atau ‘ubat pelangsing’ yang macamana pun tidak akan membuahkan hasil sekiranya guideline yang diterima tidak betul.

set kurus shaklee realpeoplerealsuccess

Walaubagaimanapun, anda kena faham formula diet yang betul sebelum anda mengamalkan Set Kurus Shaklee ini iaitu 70% diet pemakanan 30% senaman. Di sini saya nak menekan bahawa bukan bermakna anda kena bersenam baru boleh kuruskan badan tapi kedua-duanya adalah komponen yang sangat penting dalam menjayakan diet anda. Mindset anda kena betul bersedia agar perjalanan diet anda betul-betul berjalan dengan lancar.

Walaubagaimanapun anda perlu pelajari  tentang ‘defisit kalori’ iaitu BMR dan juga DCR. Bila anda telah memahami konsep ‘defisit kalori’, maka mudahlah anda menurunkan berat badan secara semulajari dengan bantuan Set Kurus Shaklee.

Jadi bagaimana pula Set Kurus Shaklee membantu kejayaan dalam diet anda? Sebenarnya set ini bukanlah sama seperti ‘pil kurus’ atau ‘pil perlangsingan’ yang tumbuh bercambah-cambah di pasaran sekarang ini. Tetapi Set Kurus Shaklee lebih kepada nutrisi tambahan dalam diet kita.

Set Kurus Shaklee Quote

Tahukah anda? Kalau kita tanya pada Encik Google, ternyata gaya pemakanan kita seharian hari ini belum cukup lengkap. Jadi kita sangat perlukan nutrisi tambahan atau dietary supplement untuk menampung keperluan pemakanan seharian. Dengan nutrisi tambahan ini, mengurangkan badan kita terdedah dengan penyakit atau masalah kesihatan yang serius.

Jadi mengapa masih ramai lagi rakyat Malaysia yang belum sedar akan kepentingan nutrisi tambahan atau dietary suppliment dalam diet seharian kita yang belum tentu seimbang? Set Kurus Shaklee adalah dietary suppliment yang cukup dengan nutrisi tambahan yang mana saya menggunakannya sepanjang tempoh diet sehingga saya berjaya turunkan berat badan sebanyak 13 kg dengan cara guideline yang betul.

MENGAPA SET KURUS SHAKLEE

guarantee-seal

 • Pilihlah Vitamin Yang Sentiasa Selamat – Shaklee menjamin keselamatan tanya syarat. Lebih 350 ujian ke atas setiap bahan untuk memastikan bahan bebas dari segala racun.
 • Sentiasa Berkesan – Lebih daripada US300 juta yang dilaburkan dalam ujian klinikal dan penyelidikan Pilihan Pertama Atlet Kelas Dunia. Bertukar jenama boleh menukarkan hidup anda.
 • Pilihlah Vitamin Yang 100% Semulajadi – haklee merupakan syarikat pertama di dunia yang memperolehi pensijilan “Climate Neutral”. Menghasilkan impak sifar ke atas alam sekitar.
 • Keberkesanan Produk Dijamin – Shaklee telah menerbitkan lebih daripada 100 jurnal penyelidikan saintifik.
 • Pilihlah Vitamin Yang Sentiasa Mesra Alam – Shaklee telah lebih 50 tahun kepimpinan alam sekitar dan inovasi saintifik

TERDAPAT 3 JENIS SET KURUS SHAKLEE

Anda boleh memilih antara 3 Set Kurus Shaklee ini mengikut keperluan dan baget anda. Yang mana ketiga-tiga set ini mempunyai kekuatan masing-masing. Sekiranya ingin mengetahui detail tentang produk, boleh menghubungi saya dengan kadar segera. TAPI TAPI……… (Sila baca lagi)

Set Kurus Shaklee Basic Set Kurus Shaklee Premium

Set Kurus Shaklee Advance

Setiap pembelian Set Kurus Shaklee ini, saya akan berikan jadual pemakanan harian dan juga 30 menu resepi diet secara PERCUMA.

jadual-makan-set-kurus-shaklee

Setiap pembelian Set Kurus Shaklee PREMIUM dan ADVANCEsaya akan masukkan anda ke 1 group yang dikenali sebagai group support NOW EVERYONE CAN KURUS dengan beberapa syarat yang ditetapkan.

1

Link berkaitan :

Antara kelebihan group support ini ialah :

 • Wajib makan NASI setiap hari.
 • Wajib makan 5 kali sehari
 • Menggunakan Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus
 • Tak perlu pergi ke Gym – boleh kurus dari rumah
 • Tak perlu ke kelas / seminar – 100% Online Coaching (Telegram)
 • Ada COACH & CREW yang akan Monitor Progress dan support 24/7
 • Peserta diajar memilih dan menyediakan Makanan Sedap dan Sihat
 • Ada Kawan2 Positif yang High Energy untuk Kurus
 • Group Support KHAS untuk Breastfeed Mom & Special Case & Injury (SCI)

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Shiemz di no talian di bawah.

trusted SID

 Konsultansi PERCUMA

Harga MAMPU MILIK

PELUANG PERNIAGAAN bersama SHAKLEE

 Daftar Ahli Shaklee 1176644

Thanks for reading!!

Posted in: SET SHAKLEE

About the Author:

1 Comment on "Set Kurus Shaklee – Pakar Set Kurus Shaklee Terbaik"

Trackback | Comments RSS Feed

Post a Comment