By October 20, 2016 4 Comments Read More →

FAT BURNER Shaklee Cara Turun Berat Badan

CARA TURUN BERAT BADAN dengan cara yang lebih mudah dan berkesan.

 Dah penat turun berat badan?

 Dah cuba bermacam-macam jenis ubat untuk turun berat badan?

Terima kasih kerana singgah ke blog Shiemz.Com. Dalam entry kali ini Shiemz nak berkongsi dengan anda bagaimana cara turun berat badan dengan mudah dan senang terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin. Tapi masalah sukar turun berat badan selepas bersalin jangan diambil mudah! Mungkin ada diantara wanita yang sememangnya tiada masalah untuk turun berat badan selepas bersalin dan mempunyai bentuk badan yang selim melim walaupun mempunyai ramai anak. Tapi tidak semua wanita mempunyai nasib yang baik memiliki badan sebegitu. Ada diantaranya sukar turun berat badan malah meningkat berat badan badan 2 kali ganda dari berat badan sebelumnya.

Punca kebanyakkan wanita sukar turun berat badan selepas bersalin
Peningkatan berat badan wanita selepas bersalin terjadi adalah secara semulajadi. Ini adalah kerana perubahan hormon yang berlaku selepas bersalin membantu kewujudan lemak dan air untuk penghasilan susu ibu selepas bersalin.
 
Sekiranya seorang wanita tidak menyusukan anak selepas bersalin, lemak semasa hamil yang disimpan tidak dapat dibakar dan akan terus berkumpul di dalam badan.
 
Selain itu, mungkin wanita tersebut tidak menjaga pemakanan dan tidak melakukan sebarang aktiviti fizikal yang menyebabkan kumpulan lemak di dalam badan terus berkumpul dan bertambah.
 

Kesan peningkatan lemak berlebihan di dalam badan selepas bersalin

 


Badan akan merasa CEPAT LETIH bilamana lemak berlebihan di dalam badan.



 
TEGURAN RAKAN disebabkan kenaikan berat badan akan membuatkan anda menjadi lebih stress.




Rasa malu dan HILANG KEYAKINAN dalam diri anda sendiri untuk berhadapan dengan orang lain.
 

Banyak pakaian yang dah TAK MUAT dan terpaksa membeli pakaian yang lebih besar.



Paling menakutkan apabila pelbagai PENYAKIT MENYERANG seperti darah tinggi, gastrik dan pelbagai penyakit lain. 


 
 
JANGAN RISAU!!

Shiemz Faham Kesulitan dan Kerisauan Anda Untuk Turun Berat Badan… Ramai Yang Ada Masalah Yang Sama Dengan Anda… 

Shiemz Akan MEMBANTU Anda!!!
 
Jangan cakap NAK KURUS sahaja, ambil TINDAKAN sekarang juga!! Turunkan BERAT BADAN dan BUANG LEMAK anda!!
 
 
Anda sudah BERSEDIA Untuk BERTINDAK?
 
FAT BURNER TERBAIK
 

 OMEGA GUARD & LECITHIN 
Gabungan TERBAIK Dan DIFORMULASI Khas Cara Turunkan Berat Badan Selepas Bersalin

Turun Berat Badan Set Kurus
 
 
 
 
OMEGA GUARD

Kekuatan yang ada pada Omega Guard ialah ada pada “FATTY ACID” iaitu asid lemaknya. Di mana asid lemak omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon “leptin”.
 
“Leptin” berfungsi sebagai hormon yang mampu mengawal selera makan. Jika paras “leptin” dalam badan adalah tinggi maka selera makan kita akan berkurangan.

Bagaimana Omega Guard berfungsi sebagai pembakar lemak?

Lemak Omega-3 membantu anda turun berat badan (membakar lemak) dengan membantu badan anda bertindak balas dengan paras hormon “Leptin”; Hormon “Leptin” memberi signal kepada otak untuk menyekat selera makan anda bagi mengekalkan atau mengurangkan berat badan anda; Hormon “Leptin” membantu meningkatkan kadar metabolisme dengan meningkatkan output tiroid (tiroid menyelaraskan metabolisme badan); Hormon “Leptin” juga membantu badan anda untuk membakar lemak untuk tenaga; dan Lemak omega-3 membantu anda mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah.

LECITHIN

Lecithin Shaklee ialah FAT IMULSIFIER atau PEMECAH LEMAK dikenali sebagai “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, yang mana Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Badan tidak boleh menghasilkan Lechitin tetapi badan sangat perlukan Lechitin.

Lechitin membantu mencegah penyakit-penyakit seperti high blood pressure, stroke, heart disease dan arteri yang mengeras kerana ia sebagai bahan pelarut kolestrol, triglycerides dan lemak-lemak yang lain.

Sekiranya seseorang yang mengalami masalah kesihatan sebegini, selalunya pakar mengesyorkan pengambilan lecithin sehingga 6000-7000mg sehari.

Kenapa Lechitin sangat diperlukan oleh orang yang ingin turun berat badan? Sebab ia bertindak mengemulsikan lemak atau dengan erti kata lain ia dapat memecahkan lemak. Tahukah anda Lechitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Jadi bagi mereka yang ingin berat badan yang ideal, disarankan 6000mg (12 biji Lechitin) sehari.

 Lecithin juga dikatakan sumber hormon neurotransmitter dimana ia menggalakkan proses tidur (punca insomnia).

Fat Burner TERBAIKOMEGA GUARD & LECITHIN
Cara Turun Berat Badan yang dapat..

 
  • Turun berat badan yang mudah dan cepat
    tanpa diet yang menyusahkan.
  • Meningkatkan sistem Immunisasi badan
    yang baik. 
  • Berkerja tanpa lesu dan letih seharian.
  • Membakar lebih banyak kalori ketika
    menyusukan anak.
  • Harga yang berpatutan dengan 7 fungsi dan khasiat
    yang berlainan.
  • Satu botol boleh tahan sehingga 60 hari.
 
 
Dah Macam-Macam
Ubat Kurus Saya Amalkan Untuk Turun Berat Badan. Tak Berjaya Pun! Production Susu Badan Semakin Berkurangan Selepas Berdiet.
Betul ke ★OMEGA GUARD & LECITHIN★
 Cara Turun Berat Badan yang TEPAT?
 
Jangan Risau! Shiemz Kongsikan
Kejayaan Testimoni Yang Berjaya Menurunkan Berat Badan Dalam Tempoh 60 Hari.
(Walaubagaimanapun Kesan Penurunan Berat Badan Setiap Orang Berbeza-Beza)
 
  • Pemantauan dari MENTOR Bertauliah (Coach/Krew)
  • Diet Berjemaah (Group Support)
  • Makan 5 Waktu Sehari
  • Wajib Makan Nasi Setiap Hari
  • Senaman Hanya Dari Rumah
Masih Tidak Percaya?
Meh Lihat Banyak Lagi Testimoni
Yang Telah TERBUKTI
Turun Berat Badan Sarah
 
Turun Berat Badan Peserta Neck
 
Turun Berat Badan Asnina
 
Turun Berat Badan Peserta Neck 2
 
Turun Berat Badan Hidayah
 
Turun Berat Badan Shahrina
 
Turun Berat Badan Shiemz
 
Turun Berat Badan fairodhi
 
Turun Berat Badan Esya
 
Turun Berat Badan Fara
 
Turun Berat Badan Testimoni 1
 
Turun Berat Badan Testimoni 2
 
Turun Berat Badan Testimoni 3
 
 

BERMINAT Ingin Tahu Secara Detail Cara Turun Berat Badan Berkesan?Hubungi Shiemz Dengan Kadar Segera Untuk Mendapatkan HARGA KOMBO

Fat Burner TERBAIK
★ 
OMEGA GUARD & LECHITIN 

RM 200
RM 190
RM 180
 
Sekiranya anda berminat untuk mengetahui HARGA KOMBO FAT BURNER TERBAIK cara turun berat badan ini, boleh dapatkan dengan kadar segera!! Hubungi Shiemz!!
 
******************************************************
 
Turun Berat Badan Contact
 
Konsultansi PERCUMA
Harga MAMPU MILIK
PELUANG PERNIAGAAN bersama SHAKLEE
 
Thanks for reading!!

Related Post

Posted in: shaklee

About the Author:

4 Comments on "FAT BURNER Shaklee Cara Turun Berat Badan"

Trackback | Comments RSS Feed

Post a Comment