Archive for September, 2016

MY 4TH PREGNANCY

MY 4TH PREGNANCY

  بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ   . ALHAMDULILLAH.. Syukur atas rezeki yang Allah SWT. I am 3 months old already.   Video scan last week. Jumpa doc Klinik Penawar dan Wad Bersalin Batu Caves. . Ramai kawan2 tanya preggy ke.. Sbb mmg ade hint2 pun tapi tak secara direct. Lagipun […]

By September 9, 2016 0 Comments Read More →
MANA SATU KAKAK, MANA SATU ADIK

MANA SATU KAKAK, MANA SATU ADIK

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . Mana satu kakak? Mana satu adik? Haha… Sebenarnya mereka berdua nie bukan kakak dan adik tetapi IBU DAN ANAK. Haha.. . Caye ke caye? . Bila mommy dah slim, anak pun terpaksa slim skali. Amacam, best kan? Kalau mereka ke mana², orang ingat mereka nie […]

By September 7, 2016 0 Comments Read More →
JANGAN SALAHKAN PROGRAM NECK

JANGAN SALAHKAN PROGRAM NECK

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Jangan salahkan Program NECK kalau seluar anda terlondeh Jangan salahkan Program NECK kalau baju anda longgar Jangan salahkan Program NECK kalau anda semakin slim . Inilah rungutan yg selalu kami terima dari peserta. Kami sebagai crew tak boleh buat ape. Anda yg join Program NECK. . Kami […]

By September 6, 2016 0 Comments Read More →
KURUS, SIHAT, LEBIH MUDA

KURUS, SIHAT, LEBIH MUDA

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Ini angah yg berusia 24 tahun. Bila dah kurus, badan semakin sihat malah nampak lebih muda! . Nak cerita lebih pun, bukti dah ada. Beliau dah bertindak dan hasil dah ada. . Anda tak perlu percaya dengan apa yang anda lihat. Anda join je Program NECK nie. […]

By September 5, 2016 0 Comments Read More →