Archive for October, 2015

Tip Kecilkan Peha! Jom Sahut Cabaran!

Tip Kecilkan Peha! Jom Sahut Cabaran!

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Salam Kurus & Sihat buat Shiemz pada semua. Seriously since dapat turunkan berat badan (tak cecah ideal weight lagi), part yang paling susah nak kecikkan ialah LOWER PART (Peha,Betis,Lengan). Rasa geram bila tak kecik² bhgn tersebut. Bayangkan kaki kecik tapi sampai part peha ngn betis serupa macam […]

By October 27, 2015 0 Comments Read More →
3G (GEBU, GEMPAL, GEMUK)

3G (GEBU, GEMPAL, GEMUK)

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 3G (GEBU, GEMPAL, GEMUK)======================Adakah anda tergolong dalam golongan 3G?Sekiranya anda merasakan ia sedang berlaku dalam diri anda, apa yang anda tunggu lagi?Jangan bertanya pada rakan anda “aku nampak gemuk tak?”. Sudah pasti jawapan yang bakal anda terima ialah, “taklah, tak gemuk lah, ok je”.Semua ayat yg keluar […]

By October 26, 2015 0 Comments Read More →
ZUMBA @ MSN Setiawangsa

ZUMBA @ MSN Setiawangsa

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Shiemz doakan anda kurus dan sihat selamanya. Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Allah SWT sebab diberi kesihatan yang cukup baik sejak kebelakangan ini. Allahuakbar… Semalam berkesempatan ajak encik suami hantar ke MSN Setiawangsa dekat dengan Wangsa Maju untuk aktiviti Zumba. Actuallly first time layan zumba. Memang terbakar 800 […]

By October 8, 2015 0 Comments Read More →