Archive for April, 2012

Heaven di hari minggu

Heaven di hari minggu

السّلام عليكم و رحمة الله Wekend yg biase² jerk. Memandangkan BERSH✔T bat hal pd hari sabtu tue, weols plan lepak jer kat umah. Basuh baju kemas rumah masak² dll. Sangat hepi… Petang² kuar g JJ Rawang jalan² cuci mata… Ahad plak pepagi kuar g bekpes ngan member² smp tghr then balik umah layan HBO semendang […]

By April 30, 2012 0 Comments Read More →
Tuntutan BERSH✔T

Tuntutan BERSH✔T

Apa yang kita tahu mengenai Bersih 3.0?  Apakah tuntutan mereka? 1.      Bersihkan senarai undi 2.      Reformasikan Undi Pos 3.      Gunakan Dakwat Kekal 4.      Akses Media yang Bebas dan Adil 5.      Tempoh Kempen Minima 21 Hari 6.      Kukuhkan Institusi Awam 7.      Hentikan […]

By April 29, 2012 2 Comments Read More →
Birthday Surprise Utk Hubby (UPDATED)

Birthday Surprise Utk Hubby (UPDATED)

السّلام عليكم و رحمة اللهAlhamdulillah nielah yg nak distorykan pd semua rakan taulan… Tapi shiem x berkesempatan nak story.. Tgk gambar dulu ok… Kendian akan story… 😉 Ok, kiter bersambung kembali. Actually plan utk surprise utk hubby nie dah lama cuma dok peram dalam hati sesorang sesambil membilang hari. hahah… Terujerkan dpt bini mcm nie… […]

By April 26, 2012 6 Comments Read More →
HAPPY BIRTHDAY CINTA

HAPPY BIRTHDAY CINTA

السّلام عليكم و رحمة الله Hari nie behday my hubby. I have planning something with someone utk bat surprisee… Nantikann…. Hehehe… Agak² dier terkejut x?? Hahaha “Ya Allah,kau kurniakanlah suamiku kebahagiaan di dunia akhirat, Kau panjangkanlah usianya, berikahlah dia segala kebahagiaan yang sepatutnya menjadi miliknya, Kau panjangkanlah jodoh kami hingga ke akhir usia. Berikanlah aku […]

By April 24, 2012 0 Comments Read More →
Baju Korporat

Baju Korporat

السّلام عليكم و رحمة الله Hari nie mau story pasal itu baju Korporate Bahagian Shiemz. Nielah wajahnya baju korporat kitaorang yg sebenarnya x berapa nak korporat sangat. Paseinyer kaler baju yg x berapa semenggah ituew tapi disebabkan itulah satu²nya baju korporate yg ade, so weols semua kena pakai every Wed… Hehe.. BUT i proud.. 🙂 […]

By April 18, 2012 1 Comments Read More →
Tentang anak²

Tentang anak²

السّلام عليكم و رحمة الله NUR AMIENA Alhamdulillah.. Amiena skrg dah 9 bulan dah. Skrg dah pandai mengemas umah dah.. hahahhaha.. Saya dah pandai berdiri lepas tangan dan gigi saye bakal tumbuh 4 btg lagi kat atas. Saya amatlah lasak orgnyer… Dan saye adalah seorang breastfeedholic.. hahahha Tgklah gamba saye tu, hbs brg permainan sy […]

By April 17, 2012 0 Comments Read More →
Kagum – USTAZ DON DANIYAL DON BIYAJID

Kagum – USTAZ DON DANIYAL DON BIYAJID

Satu perkongsian yang menarik dari Prof Dr Muhaya: “Saya berkesempatan utk bertemu dgn ibu kepada seorang ilmuwan agama (ustaz) yang tersohor pada masa kini. Melihatkan kpd kebolehan anaknya dalam menyampaikan dakwah, maka saya bertanya kepada ibunya, apakah rahsia beliau dalam mendidik si anak? Jawab si ibu, sewaktu si anak (ustaz) dilahirkan, beliau telah mengambil keputusan […]

By April 13, 2012 1 Comments Read More →
6th Anniversary

6th Anniversary

السّلام عليكم و رحمة الله Dah lama x update blog. Disebabkan kebizian yang melanda… Alhamdulillah 31 Mac 2012 genaplah usia perkahwinan Shiem ngan hubby 6 tahun. Pelbagai pahit manis ranjau yang telah dihadapi bersama². Anak dah 2, syukurrr… Semoga Allah memberkati rumahtangga kami. Doakan semoga kebahgiaan kami kekal hingga ke hujung nyawa.. Buat suami dan […]

By April 3, 2012 2 Comments Read More →