SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY

STICKY MODE UNTIL 12 MAY 2010

(a) Berita baik pertama untuk teman-teman blogger.
– Menangi beberapa helai tudung An-Nurul Printed/Plain Exclusive TERBARU yang bernilai hampir RM200.
– Kamu semua hanya perlu membuat satu (1) entry yang bertajuk SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY. Tarikh tutup dilanjutkan sehingga 12 Mei 2010 atas permintaan teman-teman. 🙂 DAH 😀


– Kamu boleh bercerita apa saja mengenai SukmaOn9Shop dari segi produk, perkembangan @ apa saja tetapi jangan lari dari topik ya. Hehe.

SukmaOn9Shop produknyer mang maveles…. shiemz dah penah beli tudung dari SukmaOn9Shop nie termasuklah mama aku, kakak aku, adik aku dah jiran tetangga aku… Tudungnya sgt cantek n amat teliti pembuatannya sama seperti tudung ariani… Harganya jugak berpatutan… Shiemz mang berpuas hati… Semoga SukmaOn9Shop akan lebih maju ke depan seperti peniaga2 online yang lain.. Gudluck~!!

– Berikan pendapat/ide/komen mengenai SukmaOn9Shop.

Masukkan lagik produk2 tudung yg cun dan menarik… Banyakkan promotion.. InsyaAllahh Shiemz doakan SukmaOn9Shop terus maju jaya…

– Kamu juga perlu menjadi Fan di FACEBOOK (klik link) Dah 😀

– Letakkan banner SukmaOn9Shop di tepi blog anda. (copy paste banner)Dah 😀

– Akhir sekali, letakkan link laman web terbaru di hujung entry http://www.sukmaon9shop.com/. Dah 😀

– Pemenang akan dipilih entry yg the best of the best dan jika berjaya, hadiah2 yang akan kamu terima adalah spt berikut :

~~Hadiah pertama : 2 helai tudung An-Nurul
Printed Exclusive Terbaru bernilai RM90.
~~ Hadiah kedua : Sehelai tudung An-Nurul Printed Exclusive Terbaru bernilai + An-Nurul Plain bernilai RM70
~Hadiah ketiga : Sehelai tudung An-Nurul Plain
awning Thai Silk bernilai RM35.

kalau dah selesai, hantarkan entry kamu yang gempak2 itu sebelum @ pada 12 Mei 2010 @ [email protected] berserta :

1)Permalink untuk entry SukmaOn9Shop GIVEAWAY kamu. (Cth :http://sukmaon9shop.blogspot.com/2009/07/mahani-black-pearl-limited-editions.html)
2) Nama penuh & nama di Facebook :
3) No H/P & Alamat : (untuk dihubungi & penghantaran hadiah jika kamu terpilih sbg antara pemenang nanti)
4) Jangan lupa untuk tinggalkan jejak di ruangan komen ya 🙂
Ha, mudah kan? Tak susah pun, hanya buat 1 entry, terus boleh pakai tudung yang berkualitii ala Ariani. Hehe. Mari ramai2 memeriahkan giveaway yang tidak seberapa ini. 🙂
(b) Berita baik yang kedua, (terutama teman-teman yang tidak mempunya blog) kamu semua hanya perlu menjadi Fan di FACEBOOK dan layak untuk menerima 10% diskaun untuk setiap tudung An-Nurul Printed (refer Current Promo @ website). Jangan risau, untuk pembelian 3 helai tudung An-Nurul Plain/Thai Silk juga menerima 10% diskaun. Menarik kan? Apalagi…mai pakat ramai2..fabrik berkualiti, jimat masa & berbaloi-baloi…hehe..
Posted in: Uncategorized

About the Author:

2 Comments on "SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY"

Trackback | Comments RSS Feed

  1. mama zharfan says:

    salam ziarah…singgah tgk entry…good luck 😉

  2. With havin ѕo much content do you ever run into any problems
    of plagorism oг ⅽopyright infringement? Μy website
    has ɑ lot ߋf exclusive ⅽontent I’ve eitheг written myself oг outsourced but
    it looks liке а lot of it iѕ popping it up all over the internet withoᥙt my permission. Ɗo
    ʏou know any methods tо helр protect against ϲontent from Ьeing ripped
    off? I’d truⅼy appгeciate it.

Post a Comment