Archive for November, 2007

batuk

batuk

Semalam mama bawak hadzeq g satu lagik klinik..iaitu klinik negara namanya. hehehe… maklum la hadzeq dah 2 minggu batuk masih x lega.. So, mama ghase ubat yg hadzeq makan tue maybe x sesuai. So mama cakap ngan papa, maybe ubat tue x serasi ngan hadzeq. Papa cakap, tukar.. so petang tue gak lepeas ambek hadzeq […]

By November 28, 2007 0 Comments Read More →
*G E M U K*

*G E M U K*

menci haku..menci…. semalam pegi TESCO SELAYANG yang baru bukak…. best gak. Mcm2 ada…. ngah sale giler2. Selepas pegi wed membe opis aku, balik tue lajak ke sana… sesaja nak jejalan… tapi dlm saja2 tue habis gak 70 hengget. Beli rak utk sangkut towel n kain telekung@ sejadah… Mughah punya occay! Then jejalan…beli wipe tissu hadzeq, […]

By November 18, 2007 0 Comments Read More →
Demam campak | Roseola

Demam campak | Roseola

Setelah demam selama 3 hari, rupa² anak mama nie nak kena campak rupernyer… Mama ghase campak yg hadzeq kena nie campak kecil jerk yg dikenali sebagai roseola (lebih bace utk keterangan lanjut). Haku ingat kena ruam ke ape ker.. banyak sangat bintik2 kat badan dier. Skali campak.. terus aku bawak g klinik utk mintak nasihat […]

By November 12, 2007 0 Comments Read More →
Invitation…………………..

Invitation…………………..

Antara nak join atau tidak… aku pun x pasti. Yg pasti aku seronok giler dpt tawaran gini… sebagai org baru dlm bidang nie aku terasa berbesar hati coz tawaran nie dtg dari org yg aku respect. Bukan senang nak dpt kepercayaan org terhadap kiter tapi once org dah bagik peluang aku hengat nak je rembat […]

By November 12, 2007 0 Comments Read More →
Nur Alya Quzandrea

Nur Alya Quzandrea

Majlis cukur jambul Nur Alya Quzandrea… Berlangsung pada 10hb nov di Tmn Tun Dr Ismail.

By November 11, 2007 0 Comments Read More →
photog

photog

By: saifulnang SFCS Eyes in Details! Seminggu sebelum raya, terkeluar perkataan tu dari mulut seorang customer saya yang mengatakan tentang “Eyes in Details” dan pada masa tu baru saya mula berfikir, yaa…itu lah kekurangan yang ada pada kita. Berapa alert kah kita untuk mengambil gubahan bunga telur yang dibuat sendiri oleh ibu pengantin selama 3-4 […]

By November 1, 2007 0 Comments Read More →