Archive for October, 2007

my hero

my hero

saye dah semakin besar! Semakin hari semakin bijak..itulah yang dapat aku katakan pada anak kesayangan aku nie… 2 Nov nie cukup 9 bulan.. updated tentang hadzeq: dah leh sebut mama.. hehehe…. skali skala la..kalu lapar susu…. dah memanjat..dah pandai meniti tepi2 kusi… dah ade SEBATANG gigi.. org lain dah 4 batang.. wekekeke dah makin gebu…makin […]

By October 30, 2007 0 Comments Read More →
besday bash Tia Nisrina Zyra

besday bash Tia Nisrina Zyra

Hepi bestday to Tia Nisrina Zyra. Nice gurl… Comei sangat! Very aktif…. merata berjalan sementara majlis nak bermula… ke sana sini…. tapi she’s very friendly. Tak takut ngan org… watever, enjoice! To: mummy tia, harap bersabar la yek…. 😀

By October 21, 2007 0 Comments Read More →

Khas utk kawan² seperjuangan; Semoga kiter mendapat berkat pada bulan Ramadhan Al-Mubarak nie. Amin

By October 5, 2007 0 Comments Read More →
8 months

8 months

nie gamba haku ambek semalam. hadzeq sekarang makin lasak la… x larat dah haku nak layan. kalu naik kete bukan nak dipangku dah.. nak turun n berdiri… then sibuk nak drive kete. Pergh! belum masuk setahun lagik tue… Cepat betul dah masuk 8 bulan. x sabar nak tgg dier masuk setahun… dah boley berjalan.. tapi […]

By October 4, 2007 0 Comments Read More →
hasilnya

hasilnya

Semalam aku dapat snap beberapa keping gamba dgn menggunakan 50mm nie. Aku ghase lebih pueh hati… setiap lense tu ade fungsinya… Hubby aku pun teruja tgk hasil dr 50mm nie. Sebelum nie dier bukan la setuju sgt ngan lense nie… Lastly, seelah! Aku suka bangat dpt lense nie. Leh la aku ambek gamba potret. Kalu […]

By October 3, 2007 0 Comments Read More →
lense 50mm

lense 50mm

Alhamdulillah..dapat gak lense 50mm nie. Hehehe..basicly, saje nak bat collection… lagipun nak belaja banyak benda nie… sebelum nie kalu g wedding slalu pinjam ujang punya… tapi sekalang tarak lagik loo.. sulah ada sendilik punya… lagik puas hati lo… huhuhuhu… Ekceli utk lense nie sesuai ambek utk gamba potret. Nak keterangan lanjut leh bace kat sini […]

By October 2, 2007 0 Comments Read More →