Archive for September, 2007

demam

demam

Demam…… beralih bulan ker? Demam kenapa? Demam nak tumbuh gigi? Demam sesaja? Sian anak mama demam… Panas gak badannya.. merengek je semalam sampai mama x bangun sahur pun pagi tdi.. sian papa x sahur… sian lauk pauk yg mama bat malam tadi. Agak² leh makan lagik x malam nie… Tapi malam nie mama n papa […]

By September 28, 2007 0 Comments Read More →
equal

equal

Hehehe… mana x sama, mama papa pun lebih kurang je muka. Kalu dulu mase memula papa bawa balik mama jumpa ngan nenek. Nenek cakap muka mama sama ngan papa. Macam adik beradik jerk… Dan kebanyakkan kawan² mama jugak cakap macam tue. So, bila dapat hadzeq pun lebih kureng jerk tapi mama ghase

By September 27, 2007 0 Comments Read More →
enjoy

enjoy

Bosan bukan kerana xde keje tapi bosan kerana banyak keje. Tak tahu mana satu aku nak setelkan dulu… nak bat yg ini, yg itu penting.. nak bat yang itu yg ini penting.. ahh, lantak la… kalu aku ghajin nnti aku bat… now! releks..releks..releks…blogging………………… muahahha…. semalam hubby xde. Terpaksa la rempit sesorang g keje. After send […]

By September 26, 2007 0 Comments Read More →
Nurin Jazlin Jazimin

Nurin Jazlin Jazimin

Dah lama x meng update blog haku nie. Asyid bz ngan keje. hari nie dtg (sabtu) leh la update sket… Banyak gak peristiwa yg berlalu sepanjang tempoh aku x update blog nie…. #1. SELAMAT MENJALANI IBADAT PUASA DI BULAN RAMADHN AL-MUBARAK.. aku 1st day dah xley pose.. kantoi 5 hari… uwaaa……. #2. Al-fatihah kepada Nurin […]

By September 22, 2007 0 Comments Read More →
lagikk

lagikk

Hari tue hadzeq kena batuk lagik. Ekceli aku dah hbs idea bab nie. kalu aku g hosp selayang tue jawabnya derang tahan hadzeq lagik. So aku discuss ngn hubby tentang perkara nie. So kitaorang decide g pakar kanak2 kat hosp damai lak… huhuhuhu…. Consult mang bagus.. puas hati… tapi harga.. mak aih… RM300++… Nama pun […]

By September 12, 2007 0 Comments Read More →